miercuri, 3 august 2011

Tot ceva despre carti


Acum va inteleg pe cei care spuneati ca nu puteti citi carti in format electronic…pentru ca nu mai pot nici eu. Si nu pentru ca m-ar durea ochii, ci pentru ca am nevoie de pozitii comode cand ma cufund in lectura…pentru ca laptopul nu poate fi luat oriunde…or sunt momente in care am timpul necesar sa citesc, ca de exemplu dupa-amiaza cand sunt imobilizata in pat langa Alexandra, si laptopul nu se pliaza deloc pozitiei in care trebuie sa stau. Am incercat eu in paralel, dar nu merge, nu pot citi doua carti deodata…Asa ca, momentan, ma voi limita la cartile adevarate.
De cand am in plan sa ajung pe la niste anticariate de carti…si acum ma tine in loc lipsa banilor. Am cateva carti pe care le vreau si pe care nu am sanse sa le gasesc decat la anticariat. Sunt pornita sa imi iau si mai multe carti romanesti…ehe, multe vreau eu, da’ uneori trebuie sa mai astept cu satisfacerea dorintelor.
Sper ca nu ati uitat de “Hotii de frumusete”, ce a aparut azi impreuna cu Gazeta sporturilor. Eu mi-am luat-o deja, de la acelasi chiosc. Pentru cei care au ratat cartea de saptamana trecuta, sa stiti ca o mai gasiti pe Titulescu in apropierea intersectiei cu str. Dr. Felix (iesirea din Pasajul Victoriei). Eu de acolo ma aprovizionez cand cumpar cu intarziere.

2 comentarii:

  1. Ai incercat Kindle ?
    Eu sunt foarte multumit de al meu .

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Sfbacterie: Nu, nu am incercat...nu e pe lista de prioritati financiare mult timp de acum incolo. :)

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...