marți, 2 august 2011

Epilam si barbati!


Prea mult timp am fost serioasa si cred ca de aia nu ma simteam eu bine. Asa ca e cazul sa mai scriu si ceva vesel, adica putina caterinca. Pe Titulescu este un salon de infrumusetare, din ala gen acvariu unde vezi absolut tot ce se intampla pe acolo, cel putin in camera din fata…cucoane cu moate, altele cu vopseaua pe cap etc. De vreo cateva zile pe vitrina au aparut doua afise noi…sigur nu erau acolo inainte, ca imi sareau ele in ochi pana acum. Unul din ele anunta ca epileaza si barbati…exact ca in titlu e anuntul.  Acum ma intreb si eu…ce fel de epilare? Fac si din aia inghinala? Si daca da, include si finalizare?...ca doar nu pun  mana pe jucaria omului asa, fara nicio reactie.
Pe celalalt afis, mai putin interesant ca primul, scrie asa: “Make-up (schimbare de look) 130 ron”…nu se precizeaza daca e valabil pentru ambele sexe sau doar pentru femei.

9 comentarii:

  1. Evident ca e cu finalizare... Finalizarea consta in extragerea jucariei odata cu banda de ceara :))))) Lasa sa vada si ei cum e, cat suferim noi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Oricum se duc tot indivizii obisnuiti cu ceara si epilatul! Ca doar nu o sa fie atat de curios Gheorghe de la patru incat sa zica "Ia bai sa ma duc si eu sa ma curat de blana" tot pe lama pune mana si se drege el!

    PS: ii pune o trompa de elefant sa nu atinga treaba! :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot e bine daca pune mana chiar si pe lama... Evident ca barbatii nu trebuie epilati pe picioare... da macar pe spate(bleah)/ si trimerati in alte anumite zone. E cam aiurea cand barbatii adevarati si blanosi ridica mana prin autobuz si iti arata un mare boschet. Se poate intampla sa te usture un pic si ochii... :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Se practica, stiu o tanti serioasa care face epilari inclusiv inghinale la barbati. Fara finalizare :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Loopoo: ...din pacate...:)))) Si cum procedeaza?

    RăspundețiȘtergere
  6. Suna interesant ca oferta. Pentru "servicii complete" poate ca as trece si eu prin Bucuresti... :))

    RăspundețiȘtergere
  7. pana si bunicii se epilau,nu inteleg nedumerirea ..azi cine mai prefera un barbat full 0pti0ns ? ..eu ma epilez inghinal la sal0n ,da a-ti citit bine.

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...