duminică, 14 august 2011

Traim dupa cum muncim?!!!


Pai de muncit, muncim, daca avem pe unde, si chiar muncind, nu prea mai putem sa traim. Nea Caisa al’ mai hot arunca o noua replica de duh romanilor oropsiti nu de soarta, ci de el si sleahta lui. As face uz si eu de cuvinte frumoase, precum Loopoosor, dar sunt fata si ma abtin la suprafata. Daca totusi vreti sa stiti cam ce frumos le-as zice, imaginati-va toate injuraturile pitoresti pe care le-ati auzit la viata voastra. Le merita din plin. Dar nu valoreaza nimic. Cui ii pasa de atat?
Trebuie sa scapam de el, ca de-njurat nu se sinchiseste el, ci continua sa ranjeasca pervers din fotoliul tapitat si cu  manere sculptate in care s-a cocotat, caci inca imi vine greu sa cred ca a fost intr-adevar votat.

2 comentarii:

  1. Cred ca daca te-ai lua la intrecere in injuraturi, ai lua bataie. Nu cred ca ai vreo sansa in domeniul asta, oricat de "meseriasa" ai fi la injuraturi. Cred ca asta e domeniul in care e mult mai tare decat tine. Poate ca doar la atat se pricepe. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, nu traim dupa cum muncim. De altfel, lucrurile s-au intors cu susu-n jos. Deci este exact pe dos. Sunt altele "calitatile" pe care le cautam acum in oameni, sunt altele "valorile" dupa care ne ghidam...

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...