luni, 30 mai 2011

Ce ti-e si cu inspiratia asta...


Bine v-am regasit!
Dupa ce de vreo saptamana si ceva n-am putut sa va ofer subiecte prea interesante, eu cel putin asa consider, ca nu am excelat in idei, caci mintea mi-a fost acaparata in intregime de carti (am si o scuza, a fost saptamana Bookfest, si, in plus, am citit o carte ce mi-a invaluit toate simturile, o carte care te bantuie si cand citesti, si cand nu citesti si chiar si dupa ce ai terminat-o), cu putin timp inainte de plecarea la Bacau, cand aveam de facut pregatiri si pentru a nu fi distrasa am si inchis calculatorul- aceasta ispita irezistibila- ideile de articole s-au ingramadit sa apara in creierasul meu supra-solicitat...tocmai cand timpul pentru a le asterne era extrem de redus, pauzele de tigara erau rare, dar eu tot m-am ambitionat sa le scriu, chiar daca nu in intregime. Asa ca m-am trezit cu bucatele de articole, mai mari sau mai mici, dar niciunul finalizat...dar tot e bine, macar au venit ideile...idei ce nu ating domeniul cartilor, cu care v-am tot bombardat in ultimul timp.....si inca as mai fi postat despre ele, caci mai scrisesem, dar am zis sa nu ma tot repet mai mult decat o facusem deja.
Nu stiu cat de interesante le veti considera voi aceste subiecte venite printre pungi cu oua, legaturi de ceapa, leustean si patrunjel, printre jucarii, pampers si hainute...dar de aceea e blog- sa scriu tot ce-mi trece prin cap, chiar daca place sau nu celorlalti. Printre altele, in ultima perioada am inceput sa scriu o poveste inspirata din realitate...nu stiu daca va fi poveste, nuvela, roman...voi sti abia la sfarsit, in functie de dimensiuni. Eu insa am inceput cu prefata, si cred ca aia e mai buna decat restul povestirii, dar e un proiect pe care tin din tot sufletul sa il finalizez si pe care, poate, voi avea curaj sa il si public, aici sau in format tiparit.
Pana una-alta, pot spune ca m-am intors cu forte proaspete, sper ca ati remarcat ca v-am lasat cateva articole ce au aparut in lipsa mea, tocmai ca sa nu-mi duceti lipsa...daca va lipseam.

8 comentarii:

  1. Bine ai revenit, mai draga! Cum adica sa nu-ti simtim lipsa? :)
    Ce faci, ne treci pe foiletoane?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru mine a fost deosebit de interesant articolul despre varsta interioara. Si celelalte, dar acesta in mod deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu cum e atunci cand crezi ca nu ai inspiratie dar de fapt ai prea multe de spus si nu gasesti timp sa le pui in ordine... Si eu sunt "vijelie si furtuna" de o saptamana incoace. Azi ma relaxez la concert (unde sper sa ne intersesctam cu Loopoo) dupa care promit sa blogaresc serios :*

    RăspundețiȘtergere
  4. poate publici din cand in cand cateva randuri din viitoarea carte :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Mircea Vladut: Ma bucur ca ti-a placut acel articol. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Sophie: Poate ca imi voi face curaj sa public pe aici, dupa cum zicea si Loopoo, in foileton. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Casa Cu Nuci: Astept sa citesc la voi si la Loopoo impresii de la concert. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Loopoo: De unde sa stiu daca v-am lipsit? Si da, probabil va voi servi putin foileton, daca veti dori. :)

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...