duminică, 29 mai 2011

Suspansul- preferatul meu


Cei care m-au urmarit de-a lungul timpului stiu deja ca suspansul este favoritul meu, daca este vorba de carti...am o atractie speciala pentru cartile de acest gen. De aceea cele mai multe din cartile mele urmeaza aceasta linie...fie ca e vorba de crime, moarte, mistere...cam astea sunt cuvintele ce le puteti citi cel mai des daca aruncati o privire printre titlurile din asa-zisa mea biblioteca sau, in orice caz, cuvinte ce duc cu gandul la acestea. De ce suspans?...pentru ca imi capteaza toata atentia, ma tine cu sufletul la gura...pe de alta parte, activitatile de detectiv ma atrag foarte mult, imi place sa fac presupuneri, sa urmaresc cu toate simturile aprinse anchetele ce se desfasoara in interiorul cartilor pe care le citesc. Povestile pline de mistere ce trebuie dezlegate cresc nivelul adrenalinei, alimenteaza psihicul cu o doza de palpitatii si nu lasa loc de plictiseala. Nu spun ca alte genuri nu ma tin lipita de carte, dar suspansul ma fascineaza in asemenea masura incat practic devorez cartea. Prefer sa caut palpitantul in carti si nu in viata de zi cu zi, imi plac povestile tragice, dar nu in viata reala, ci inchise intre paginile cartilor. Fiecare carte inca necitita ascunde un mister pe care sunt nerabdatoare sa il descopar...si care abia asteapta sa fie descoperit.

5 comentarii:

  1. Trebuie sa fie tare placut sa fii cu sufletul la gura... insa eu prefer sa-l tin in gura, asa sunt mai sigur ca nu fuge din mine. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ultima mea gaselnita in materie de carti de citit:Carti cu retete culinare vechi .

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Iosazaur: Dan Brown chiar nu am citit deloc. :)

    @ Lumi: Multumesc de primire! :)

    @ Florentin: Iote ca la astea chiar nu m-am gandit niciodata. Sunt interesante? :)

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...