joi, 12 mai 2011

O noua invitatie...de data aceasta- Bookfest


Iubitori de carti...in urmatoarele doua saptamani va recomand sa reduceti putin tigarile, sa va abtineti a va cumpara hainute,  sa renuntati la taxi in favoarea transportului in comun sau a mersului pe jos, sa evitati covrigariile, patiseriile, cofetariile, pizzeriile si altele asemenea si sa strangeti banii la ciorap caci, in perioada 25-29 mai, un nou eveniment cu si despre carti are loc la Romexpo. Un nou prilej de a va completa biblioteca sau, dupa caz, de a va cumpara una noua, cea veche fiind deja neincapatoare...dupa experienta Kilipirim, e nevoie de ceva banuti...nu pentru ca ar fi cartile scumpe, ci pentru ca vom dori sa luam cat mai multe, ne va fi greu sa renuntam la una sau la alta...Asa ca, strangeti cureaua si pregatiti-va pentru Bookfest!

6 comentarii:

  1. Aoleuu!! Ma ia cu friguri cand ma gandesc la cate cheltuieli e supusa luna mai, dar poate mai merg macar 2...asa cadou de ziua mea! :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))) Esti optimista...as vrea eu sa pot pleca doar cu doua, dar nu cred ca rezist ispitei. :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Iar intru in falimet. Daca merg sigur nu ma pot abtine sa nu imi umplu sacosa

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Mircea: Ma bucur sa mai descopar un cititor pasionat! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. iar vor ramane fetele fara alocatie :))

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...