miercuri, 11 mai 2011

Eu nu mai suport...


...nici macar sa-i aud vocea lui Boc...ma zgarie pe timpan, tensiunea imi urca intr-un ritm ametitor si daca as sta sa-l ascult m-as umple de bube...adica am alergie la el, ce mai...caut telecomanda ca o apucata sa-i inchid gura, sa alung imaginea vizuala si auditiva atat de hidoasa.
Si cand il mai vad si p-ala cu fata de porc emanand dispozitii despre ce avem de facut ( ca asa au reusit idiotii astia se ne amaneteze tara) imi vine ori sa fug, ori sa azvarl ceva in televizor sa-i dispara imaginea.
Gaura-n pantof, gaura-n buget, e cam gaurita situatia.
Scumpiri, taieri, reduceri....cat mai putem indura fara sa ripostam?
Hai ca mi s-a facut greata...n-aveti careva niste lamaie la-ndemana?

7 comentarii:

  1. Pantoful ala gaurit e egal cu zero pe linga faptul ca PDL in frunte cu Base a ruinat Romania si poporul roman, dar mai grav a indatorat imens, pe multi ani Romania si poporul roman!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Poti sa ma crezi ca nici macar nu ma enerveaza Boc? Habar n-am de ce. Desi ar fi normal. Am sta si m-am gandit, si am concluzionat ca prostii nu ma pot enerva. Simt doar mila pentru ei. Un prost pupincurist executant de ordine basesti si femeistice nu poate fi barbat, si nici macar om. E doar o bacterie infectioasa care ne-a infectat pe noi toti cu datorii pe care le vom plati cu varf si indesat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu as indura oricat, daca as sti ca este ceva util. Insa nu foloseste la nimic! E doar sadism sa spui ca populatia e vinovata pentru situatia din tara. Si mai traisc cu impresia ca totul e concertat pentru a ne aduce la sapa de lemn, sa muncim pe degeaba la stapani. Nu chiar sclavi, dar macar iobagi tot se doreste sa ajungem.

    De fapt populatia are ceea ce si-a dorit, dupa cum a votat de douazeci de ani incoace.

    Insa incerc sa-mi vad de treaba mea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fii fără griji, după el (Boc) vine altul, să-i spunem Poc, după câţiva ani nici acesta nu va mai avea loc.

    Pe vremuri când auzeam că mulţi copii de pe ocean nu ştiau cine este preşedintele lor, eram foarte mirat. Aş vrea şi eu acum să nu ştiu cine este preşedintele nostru, sau vreun alt prim sau nu ministru, aş dormi mai liniştit; promit că pe următorul n-am să-l ştiu deloc.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Mircea Vladut: Corect...dar oricat ai incerca sa-ti vezi de treaba ta, tot te afecteaza ceea ce se intampla.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Florentin: Gaura din pantof e mai mult metaforica...

    @ Loopoo: Foarte buna caracterizarea, dar eu pur si simplu nu-l pot privi si nici asculta. :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Scorchfield: Stiu...daca alternative nu exista...

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...