vineri, 22 aprilie 2011

Ma-sa unde era?


O fetita de 1 an si 9 luni a disparut ieri din locuinta (ca din cate am inteles nu era casa)...nu e greu sa-ti imaginezi cum putea sa dispara, eu insa ma intreb ce cauta nesupravegheata la varsta asta? Cum poti sa-ti lasi copilul sa se joace singur, la o varsta atat de frageda, stiind ca are posibilitatea de a iesi afara? Cata minte poti sa n-ai ca parinte, bunic sau pur si simplu adult, incat sa lasi copilul de nici 2 ani de capul lui? Poate nici ca mine, cu drobul de sare ce sta sa pice, nu e bine, dar nici asa...si-apoi sa te intrebi unde e, cand din start trebuia sa te gandesti ca exista posibilitatea sa dispara.
Eu sunt atat de paranoica, incat, atunci cand ma holbez mai mult la un chiosc de ziare sau intr-o vitrina, din cand in cand trag cu ochiul in carut sa vad, copilul mai e acolo? Si inca ceva, pentru aia de scriu articole in ziare si texte pentru stiri la tv....0,5 sau 50 cm are copilul, in medie, la nastere...nu la 1 an si 9 luni.

Precizare: La tv au spus ca avea 1 an si 9 luni, in ziar vad ca e de 2 ani si 9 luni...stiri scrise asa, din fuga pixului.

Un comentariu:

  1. Doamne.... ai mare dreptate app de wanna-be parinti sau bunici. Asa le da Dumnezeu la unii care-i arunca sau nu au grija de ei, si la altii care vor si se chinuie cu anii..... Ma rog sper sa o gaseasca, sau macar sa fie undeva in siguranta...

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...