miercuri, 18 mai 2011

N-am nevoie de permis, nu trebuie sa respect regulile de circulatie


Ieri, la un semafor, sotul si colegul sau, care era la volan, erau sa ia pe capota un destept din asta cu scuter, care trecuse pe rosu, taindu-le calea. L-au claxonat si l-au mustrat verbal de la distanta si baiatul de baiat vine dupa ei, injurand de mama focului, ca ce, ba, ce? Eu n-am nevoie de permis, de ce ma claxonezi?...bun, n-ai nevoie ca asa e legea, poti circula pe o chestie din aia fara sa ai macar notiuni elementare de legislatie rutiera...dar din moment ce esti participant la trafic, trebuie sa respecti niste reguli, nu poti trece pe rosu cand ai tu chef...ba da, poti...fiindca Garcea n-are ce-ti face, n-are ce permis sa-ti ia...te doare la oua...ba nu, nici acolo.

6 comentarii:

  1. Dar poate n-are nevoie nici de zile, nici de organe, cine stie? Sau cel putin, poate n-avea nevoie de niste dinti din fata, ca tot ii era cald cu ei in gura!

    RăspundețiȘtergere
  2. urasc toti soferii care merg dupa regulile lor; ei sunt motivul pentru care am permis, dar nu sofez

    RăspundețiȘtergere
  3. Am patit-o si eu cu un scuterist d'asta .Si era si plin de fitze !

    RăspundețiȘtergere
  4. Garcea are ce să-i facă. Poate să-i frigă o amendă, că şi pietonilor care trec aiurea strada le poate da amenzi, şi doar nu au permis de pieton:)
    Asta una, şi alta, eu le-aş confisca scuterele, pe motivul nerescpectării normelor minime de conduită în trafic precum şi nedotarea corespunzătoare cu cască de protecţie etc. Dacă poţi emite o lege prin care să permiţi confiscarea unei autoutilitare care transportă marfă fără a avea toate documentele necesare ce însoţesc acest transport(asta fiindcă nu am înţeles ce vină are autoutilitara în treaba asta) atunci poţi emite şi o lege care poate permite confiscarea unui mijloc de transport care pune în pericol bunul mers al traficului ca să nu mai spun de viaţa celui care şade călare pe scuter.

    RăspundețiȘtergere
  5. Astia de merg pe scutere si incalca regulile sunt de regula fitosi, smecherasi tari in gura. Adica nu e suficient ca ei sunt vinovati...tot ei vin si injura de parca tu ai fi vinovat si ei, ingerasi corecti. Ar fi o idee sa le confiste, dar, cine sa dea legi bune in tara asta? Noi avem numai legi aberante, care nu servesc interesului general, ci aceluia particular.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ştii care e culmea? Legea chiar există, nu există aplicanţii

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...