miercuri, 6 aprilie 2011

Ce rol au asistentele tv?


            M-am intrebat de multe ori, cand butonam telecomanda si pe multe din posturile tv rulau diverse emisiuni pe care nu stiu sa le cataloghez- mondene, scandaluri live- care este rolul asistentelor tv?  Nu contest necesitatea lor, pana la urma, in multe domenii exista asistente (asistenti mai putini, poate doar in domeniul universitar)- asistenta de manager, asistenta medicala, in fine...  
            Teoretic, ele ar trebui sa ajute moderatorul,
introducand in scena invitatii sau prestand diverse alte activitati, scutindu-l pe acesta de repetate ridicari din locul sau bine stabilit...insa am observat ca principalul lor rol este sa isi etaleze toaletele cat mai sumare, laolalta cu formele cat mai atragatoare (altfel nici nu li se deschide poarta televiziunii)...au un aer mai mult vulgar decat sexy si par a fi cocote de lux, avand in vedere calitatea textilelor...insa le lipseste rafinamentul. Silicoanele din dotare probabil sunt conditii obligatorii la interviurile de angajare...altfel, nu e nevoie sa deschida prea mult gura, ci doar sa faca figuratie pe-acolo...eventual doar sa stea descleiate pe niste scaune cat mai inalte, spre a se putea observa in intregime picioarele...daca se poate, chiar cracanate si cu mana pe scaun in locul ramas liber, incat platoul emisiunii pare un fel de bordel de unde poti alege, dupa gust, bucatica ce iti place mai mult.
            Sunt considerate sarea si piperul acestor emisiuni, cu un public tinta ce nu trece de un anumit nivel. Mi-e sila sa ma gandesc ca astea sunt preferintele multora...sunt atatea fete frumoase, sexy, care pot incita un barbat fara sa fie parasute, care pot purta o rochie decupata fara sa fie vulgare, dar se pare ca in televiziune frumusetea de plastic si vulgaritatea merg mana in mana si se vand al naibii de bine. Dar poate ca find femeie, sunt eu subiectiva...astept si parerile barbatilor, ca deh, pe mine ma roade invidia. :))

6 comentarii:

  1. Eu cred ca privitul emisiunilor de genul acesta este o activitate superficiala; mai invarti in cratita, mai privesti ceva, mai auzi o replica, mai vorbesti la telefon...
    Toate sunt facute fugitiv. De aceea nici emisiunile nu trebuie sa fie profunde, ca sa nu te distraga de la activitatea casnica, caci atunci ai renunta la ele.
    Cred ca in acest context exista si frumusetea de silicon; trebuie sa-ti atraga atentia, doar sa-ti sara in ochi. La fel ca replicile si subiectele de doi lei (vechi).

    S-ar putea sa ma insel, caci n-am reusit niciodata sa privesc, din cauza falsitatii. Pur si simplu nu-mi place veselia prefacuta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tinerele aspirante la statutul de asistente la televizor se bulucesc cu sutele când se anunţă un casting la vreo emisiune. Cică e important pentru oamenii cu bani să-şi vadă iubitele apărând la televizor. Asistenta tv a devenit indispensabilă pentru că, în lipsă de idei, s-au găsit destui care să-şi umple golurile din emisiune cu o asistentă.
    S-ar putea sa gresesc ,dar nu prea stau pe la TV.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt simple consumatoare de Roz si Lanolina :))
    http://casacunuci.blogspot.com/2011/02/consumatoarea-de-roz-si-lanolina.html

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Casa Cu Nuci: Cu articolul asta am descoperit blogul tau. Nu-mi amintesc daca am lasat vreun semn...dar nu e tarziu nici acum.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Mircea Vladut: Stiu ca aceste emisiuni sunt superficiale, nici n-as avea pretentia sa fie altfel, dat fiind personajele invitate. Nu urmaresc, dar e suficient sa trec cu telecomanda prin dreptul lor pentru a-mi face o parere. Sau sa citesc titlurile. Mai mult nu am rabdare. Eu voiam sa stiu ce parere aveti de asistentele astea, daca va place atitudinea lor, felul in care arata...poate nu stiu eu sa apreciez frumusetea.
    @ Florentin: Nu pierzi nimic stand departe de tv. Ba chiar s-ar putea spune ca esti mai fericit. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Hehe... :)) Sigur nu a fost tarziu, si imi pare bine si acum :))

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...