vineri, 8 aprilie 2011

Pentru tatal meu


Astazi este ziua tatalui meu...nu stiu daca poate el citi acum, insa as vrea sa-i urez pe aceasta cale multa sanatate, multa fericire, multe bucurii si impliniri, sa ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine si pentru tot ce inca face pentru mine...e cel mai bun tata de pe lume, e un om bland, bun, strans legat de casa si de copii, pe care intotdeauna le-a pus pe primul plan, lasandu-se pe el deoparte, un om ce rar se enerveaza, cu spiritul umorului
N-am sa va spun cati ani implineste, caci eu il vad avand 46-47 de ani...cam de atunci, in fiecare an trebuie sa calculez ce varsta are, nu pentru ca as fi o ignoranta, ci pentru ca am oprit mental timpul in loc...nu mi-l pot inchipui la varsta lui reala (care nu e foarte indepartata de cea pe care i-o atribui eu). Pentru mine, el nu a mai adaugat ani, a ramas la fel...si asa va ramane mereu.
Cadoul cel mai important pe care i-l vom face este faptul ca ne va avea pe toti, adunati, langa el...in special noi, cei ce au zburat cam departe de cuib- eu si fratele meu.
La multi ani, tata! Nu cred ca ti-am spus vreodata, dar TE IUBESC!

10 comentarii:

  1. La multi ani, multa sanatate tatalui tau si sa te bucuri de parintii tai cat mai mult timp, sa-i avem cu totii cat mai mult timp alaturi de noi sanatosi si in putere. A fost si ziua mamei mele pe 4, dar eu de putoare n-am scris nimic. Tatal meu e insa Gheorghe, asa ca de Paste bem un sprit! La fel cum se intampla cu parintii, care ne vor considera tot timpul copii, asa refuzam si noi sa vedem cu anii trec si peste ei, bunii nostri parinti, si oprim timpul in mintea noastra pentru a-i vedea mereu tineri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si pe al meu il cheama si Gheorghe, si in plus mai e sarbatorit si de Florii...azi insa e ziua de nastere.

    RăspundețiȘtergere
  3. La mulţi ani pentru tatăl tău, este un norocos să aibă un copil aşa ca tine care cunoaşte foarte bine valoarea familiei.
    Sinceră să fiu, pe mine mă impresionează copii care se laudă cu părinţii lor, căci de regulă acţiunea asta pleacă de cele mai multe ori dintr-un singur sens.
    Felicitări şi distracţie plăcută în familie cu acest eveniment.
    Iar ţie, fiindcă ai făcut, printre alte cadouri, acest cadou special tatălui tău îşi dedic o poveste adevărată pe care am postat-o pe blogul MIlogului sub id Zefira.
    http://milogul.blogspot.com/2011/03/taicu.html

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Mitzaabiciclista: Multumesc! N-am fost intotdeauna asa...nu intotdeauna am stiut sa apreciez sau cel putin nu aveam curajul sa mi-o recunosc. Dar valurile tineretii trec...

    RăspundețiȘtergere
  5. La Multi Ani :)) Asta era cu misterioasa plecare in weekend... Sa va distrati bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Îmi pare rău că nu-l cunosc să-i fi arătat acest articol. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Jteph: Mai mult ca sigur o va face mama, din cate o cunosc. :)

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...