marți, 14 iunie 2011

Cum ar fi lumea fara femei?...

Saptamana trecuta, Mitza ne incanta cu o povestioara plina de talc in care inchipuise o lume fara femei, in aparenta plina de avantaje pentru barbati, insa pe parcurs, ieseau la iveala lipsurile unei astfel de societati, deloc placute.
Lumea fara femei...o lume perfecta pentru gay...na ca fac si rime. Cert e ca asa cum suntem, uneori sacaitoare, enervante, nepricepute in treburi d-ale masculilor...suntem indispensabile...cum de altfel si barbatii sunt pentru noi, desi nu intotdeauna ne place sa recunoastem...ca oameni sanatosi psihic, avem nevoie de sexul opus, cu defectele si calitatile sale...o lume doar a barbatilor sau o lume doar a femeilor- o utopie, o lume indezirabila, ce nu ne-ar satisface, in ciuda aversiunilor fata de sexul opus ce ne dau tarcoale uneori...stim ca ne iubiti...stiti ca va iubim, nu?

5 comentarii:

  1. Stii vorba:rau cu rau, dar mai rau fara rau!

    RăspundețiȘtergere
  2. ...dar fara barbati? Iti dai seama ca firmele de cosmetice ar da faliment.Si sa inchei cu ...gluma si sa raspund serios:
    Lumea e frumoasa asa cum este! Cu femei si cu barbati! Lumea ...unul fara celalalt n-ar avea nici un "gust".

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai si noi va iubim, mai dragelor! Suntem, sunteti un rau necesar :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai lumea noastra are munti, oceane, copaci, femei, barbati... E plina cu tot felul de lucruri frumoase, facute parca sa ne bucuram de ele.

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...