marți, 14 iunie 2011

Inapoi la pupitru

Nu stiu daca v-ati dat sau nu seama, insa duminica si luni aproape ca am lipsit complet de la pupitrul blogului, insa am programat cateva articole si am intrat pentru treburi strict necesare, cum ar fi articolul despre concurs, care a fost publicat personal, nu programat. Dat fiind vremea destul de capricioasa, nu am avut un week-end asa cum mi-as fi dorit...al vostru cum a fost? Pe unde v-au mai indreptat pasii sau rotile?
Inca mai am de lucru la disertatie, referatele nu le-am terminat, dar daca ati putea privi o zi din viata mea in intregime, ati intelege de ce merge atat de greu...in cele 5 minute aferente unei tigari abia apuc sa imi deschid cartea si sa transform un paragraf, pentru a nu folosi aceleasi cuvinte...iar notele de subsol imi dau adevarate batai de cap. Si timpul se scurge, emotiile cresc, mi-e teama ca nu voi reusi. Ziua, bebe nu doarme mai mult de doua ore, iar seara adoarme greu, se face tarziu, apoi pana pun masa mai trece ceva timp si imi ramane cel mult o ora de lucru pana imi cad ochii pe tastatura si atunci iau cartea aia de placere si mai citesc un pic in pozitie „culcat” pana nu mai reusesc sa prind coerenta ideilor.
Stiu ca asteptati clasamente, dar cum am primit pana acum doar doua voturi...mai astept pana la pranz, poate mai primesc ceva...daca nu, voi lua in calcul si aprecierile din dreptul fiecarui articol, desi acelea nu pot fi controlate.
O scot eu la capat cumva, caci vreau neaparat sa premiez pe cineva la sfarsitul acestui concurs, care, recunosc, e destul de complicat, insa am vrut sa fie altceva, nu o simpla tragere la sorti...pentru oameni inteligenti, se potriveste ceva care pune mintea la lucru, nu?
Asa ca, avand in vedere ca azi voi avea senzatia justificata ca este luni, eu va doresc o saptamana cat mai placuta!

6 comentarii:

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...