marți, 21 iunie 2011

Fac infarctul acum, sau mai astept pana atunci?

Din seria stirilor care n-as vrea sa fie adevarate…Marmureanu ne anunta ca vine un mare cutremur…dar nu spune si cand.  Si asa am palpitatii de cate ori trece o masina mai grea si se hatana geamurile…de-acu’ o sa stau si mai mult cu frica in san…sau s-a transformat si Adevarul intr-un fel de OTV?

5 comentarii:

  1. Deci , e adevarat .
    dar nu e vorba despre Romania ci despre Japonia .
    Deci domnul cu pricina are dreptate pentru ca-cutremurul a fost deja .
    Deci nu facem acum infarct . Asteptam pana in 2012.
    Deci nu mai citim ziare :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred așa ceva :)) Nu se poate prezice un cutremur și nici o altă catastrofă naturală...sunt extrem de puține persoanele care într-adevăr primesc niște transmisii din alte dimensiuni cu date și locații exacte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zic ca ar fi bine sa mai astepti putin cu infarctul. Presa ar avea un cumparator mai putin, deci, pentru binele tarii, mai traieste macar pana la cutremur. :)
    Stii ce pot face eu? Pot si eu sa prezic ca maine va rasari soarele ( chiar cu destula exactitate pot spune ca nu va rasari mult dupa ora 4:30!), iar peste cateva luni vremea se va raci! :) O sa vedeti cu totii cata dreptate am avut! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu zic sa nu te agiti ca nu se va inta,mpla nimic de genul asta! Multe se mai zic in Romania asta si sunt total neadevarate. Inca o stire menita sa distraga atentia de la adevaratele probleme ale tarii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu aveam probleme de genul "frica de cutremur", pana cand, pe la vreo 15 ani, m-a asezat mama pe un scaunel si mi-a explicat posibilele consecinte... As fi preferat sa nu o fi facut... Da mai asteapta un pic cu infarctul :))))

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...